Behaal het maximale rendement

Citotraining

Een verkeerde momentopname en je zoon of dochter krijgt een advies wat niet bij hem of haar past, door de spanning kun je een citotoets minder goed doen dan je in normale omstandigheden zou doen. Door het doen van citotraining voor de toets, weet je ongeveer wat je te wachten staat waardoor de spanning afneemt. Voor de groepen 6,7 en 8 is er een speciale training ontworpen, deze training geeft de leerlingen net dat stapje meer begeleiding dan school. Hiermee beginnen ze zekerder en met meer vertrouwen aan de toets. 

Begeleiding is individueel

De begeleiding van de citotraining is altijd individueel, een ervaren student zal je kind aan de hand nemen om hem of haar wegwijs te maken met de toets. Door te oefenen met een oudere CITO toets, leert de leerling wat hem te wachten staat. Door het oefenen wordt er direct ontdekt met welke stof de leerling problemen heeft, is er extra oefening en extra stof nodig dan wordt hier de aandacht op gevestigd. Verschillende elementen van de leervakken kunnen onder de loep worden genomen, je kunt het vergelijken met privéles wat precies op maat is gemaakt voor een leerling.

Citotraining

Is een training rendabel?

Je vraagt je misschien wel af of een citotraining voor je kind wel zijn vruchten afwerpt, uit de praktijk is gebleken dat de leerlingen met een beter gevoel aan de toets beginnen. De hulp van de ervaren studenten zorgt ervoor, dat de leerling duidelijkheid krijgt in de stof van de citotoets. Je weet door de oude toetsen te maken, hoe een toets eruit ziet, wat zelfvertrouwen geeft aan de leerling. Normaal gesproken kunnen vragen die de leerling normaal weet, ineens niet meer zo vanzelfsprekend zijn waardoor er andere resultaten behaald kunnen worden. Ga voor dat beetje extra zekerheid, en zorg dat ook jouw kind haalt wat die verdiend en kan halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *