Hoe kies je prachtige designverlichting?

Laten we beginnen met de eenvoudigste, de primaire functie van een hanglamp is natuurlijk om de kamer te verlichten. Een lamp die vooral functioneel is, maar die ook nog eens erg decoratief blijkt te zijn. Zo zijn er kroonluchters voor alle smaken en voor alle prijzen! We raden we je eenvoudig aan om de lamp te selecteren op basis van de kamer. Kies bij voorkeur voor een design hanglamp die warm licht geeft in de woon- of slaapkamer. Geef echter de voorkeur aan een zeer heldere ophanging in woonkamers zoals de keuken of eetkamer om voldoende licht te bieden voor dagelijkse activiteiten. Een andere manier is om meerdere hanglampen te gebruiken die laag genoeg zijn om plaatselijk licht te geven.

Voordeel van deze lampen:

Verlicht de kamer als geheel

Nadeel van deze lampen:

Kan licht missen voor sommige dagelijkse activiteiten

Design vloerlampen

Het decoratieve element per definitie! De lantaarnpalen zijn echter niet alleen aanwezig om het decor te verfraaien. Een design vloerlamp is perfect om een ​​bijzondere sfeer in huis te brengen en vooral in ruimtes die gunstig zijn voor warme verlichting zoals de woonkamer of je slaapkamer. Ideaal om een ​​gedempt licht te verspreiden om zonder reflectie tv te kijken tijdens je bankavonden!

Voordeel van deze lampen:

Beweeg gemakkelijk

Nadeel van deze lampen:

Plaats innemen

Design booglampen

Deze aparte serie vloerlampen biedt dezelfde voor- en nadelen als een normale vloerlamp! In zekere zin onderscheiden deze producten zich eenvoudig door hun halfronde structuur. Deze momenteel zeer modieuze lampen bieden echter een design en een bijzondere elegantie die de interieurdecoratie doen schitteren! Dankzij hun gewelfde vorm kun je met booglamp bovendien een specifiek punt in de kamer goed verlichten. Zonder een ophanging te vervangen, kunnen de grootste modellen ook de hele kamer op een meer dan redelijke manier verlichten met de perfect booglamp. Het is heel trendy wat voordelig is. Het nadeel is dat de booglampen vrij zwaar zijn vanwege de basis die ze rechtop houdt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *