Categorieën
Geen categorie

Leuke teambuilding activiteiten in Rotterdam

Een activiteit kiezen dat de team spirit binnen jouw bedrijf bevordert kan soms lastig zijn. Niet iedereen heeft dezelfde interesses en staat ervoor open om bepaalde activiteiten uit te voeren. Hierom is het belangrijk dat je iets vind waarvan iedereen in jouw team denkt: ‘yes, hier heb ik zin in!’. Ben jij benieuwd naar welke activiteiten geschikt voor zijn? Lees dan snel verder!

Teambuilding bij Fundustry Events

Er zijn tig van verschillende bedrijven waarbij jij met jouw team kan werken aan een betere team spirit. Eén hiervan is Fundustry Events. Dit bedrijf heeft al jaren ervaring in de branche en heeft op basis hiervan een selectie gemaakt van de leukste teambuilding activiteiten.

Ze hebben een centrale ligging in Rotterdam, wat het makkelijk maakt om de locatie te bereiken. Je kunt er gratis parkeren en hebt veel horeca gelegenheden. Zelfs nu in de tijden van Corona zijn er meer dan 30 verschillende uitjes die helemaal coronaproof zijn. Een paar van de evenementen staan hier onder voor je op een rijtje weergegeven.

Highland games

Niet bekend met dit concept? Geen probleem, het wordt hier haarfijn voor je uitgelegd. Highland games bestaan uit verschillende spelonderdelen die je na elkaar uitvoert met de complete groep. Na het spelen van deze spellen is het voor iedereen duidelijk wie de snelste, sterkste of soepelste is!

De verschillende onderdelen bestaan uit bijvoorbeeld paalwerpen, slalommen, touwtrekken en nog meer. Vooral het touwtrekken en het moerasspel zijn echt goede teambuilding activiteiten. Hier komen namelijk ook andere capaciteiten boven kijken zoals creativiteit en oplossingsgericht denken.

Zelfs in tijden van corona is het mogelijk om de Highland games te doen. De spellen zijn namelijk aangepast om ze veilig te laten verlopen. Precieze instructies krijg je op locatie!

Expeditie Robinson

Dit is een spel dat in een groep gespeeld dient te worden. Hierbij moeten teamgenoten samen een set van opdrachten voltooien. Expeditie Robinson heeft alle kenmerken van overleven op een onbewoond eiland. Dit varieert tussen het maken van een vuurtje tot het oversteken van een moeras. Dit maakt het spel leuk voor elke leeftijd en persoon!

Op deze locatie in Rotterdam is er zelfs een compleet terrein omgebouwd voor de spellen die in Expeditie Robinson terugkomen. Zo houden jij en jouw team toch voldoende afstand van elkaar terwijl jullie werken aan teambuilding.

Wacht daarom niet langer en boek nu direct jouw teambuilding uitje bij Fundustry. Selecteer een arrangement dat bij jouw wensen past en laat je versteld staan door de leuke activiteiten!