Vergaderruimte afhuren

Mocht je interesse hebben om een vergaderruimte af te huren? Dit kan je doen bij Vergadercentrum Vredenburg. Dit vergadercentrum ligt in omgeving Utrecht. Dus of je nou een seminarruimte in Utrecht nodig hebt of een kleine, besloten ruimte. Alles is mogelijk! De zalen zijn van alle gemakken voorzien. Zo is er WiFi en Aqua bronwater.

Diensten en tarieven vergadercentrum Utrecht

De prijzen voor het afhuren van een zaal verschillen sterk in prijs in vergelijking tot de andere zalen en de tijdstippen die vergadercentrum aanbiedt. Zo is het afhuren van een zaal in de ochtend/avond voordeliger dan het afhuren van een zaal in de middag.

Ook kan je er nog voor kiezen om apparatuur erbij te huren. Zo kan je er voor kiezen om gebruik te maken van een beamer/scherm om je presentatie zo wat meer kracht bij te laten staan. Ook kan je gebruik maken van meerdere microfoons, om zo verschillende sprekers goed verstaanbaar te maken voor de gasten. Er worden ook extra dasclips/handmicrofoons verhuurd, naambordjes, vergadertelefoons, cameraboxen, flipovers en post-its.

Naast deze te huren apparatuur is er nog een dienst die vergadercentrum Utrecht aanbiedt: catering! Van lunchpakketten tot aan soep, er is hier genoeg te verkrijgen om je eetlust tegen te gaan. Ook worden er dranken aangeboden. Zo kan je je gasten verwennen terwijl jij ze voorziet van een mooi programma.

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan snel contact met vergadercentrum Utrecht op om een reservering aan te vragen of voor meer informatie over de diensten die aangeboden worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *